​Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier spelers. De bal dient net als met tennis over een net gespeeld te worden, waarbij ook de glazen wanden gebruikt mogen worden. Padel is gemakkelijk te leren, geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Wanneer kom je deze snelle sport uitproberen? 

Wil je een baan huren dan kan dit voor 30 euro (door de week 60 min. en in het weekend 90 min.) Dit is inclusief rackets en indien nodig uitleg.  Er zijn 3 padelbanen banen te huren. Huur kan via Meet & Play geregeld worden. Overige vragen m.b.t. padellen kun je stellen via marceldijkhuis13@gmail.com. Voor verhuur aan grote groepen hebben we leuke aanbiedingen, klik hier voor de Flyer Grote Groepen Def

We bieden tegenwoordig ook padellessen aan. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit aangeven via een mail aan ledenadminstratie@tpveldmaat.nl. Je dient dan wel lid te zijn/worden van de vereniging.

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland. Altijd al een keer padel willen spelen, maar ken je de regels nog niet? In deze video worden de belangrijkste regels uitgelegd.

Filmpje Padel spelregels