De kantinecommissie, kortweg KACO, zorgt ervoor dat alle leden en bezoekers van TPV in en om de kantine kunnen worden voorzien van een hapje en drankje. Er wordt zorg gedragen voor een up-to-date en seizoensgebonden assortiment en een nette en gezellige kantine.

De kantine is minimaal 4 dagen in de week geopend en de bardiensten worden altijd gedraaid door leden van de vereniging. Daardoor kunnen we gelukkig nog echte kantineprijzen hanteren!

Openingstijden van de kantine:Maandag t/m donderdag open vanaf 19:30 uur.Tijdens de competitieperiode is de kantine ook geopend op vrijdag vanaf 19:00  uur en op zaterdag vanaf 13:30 uur. Bij toernooien is de kantine uiteraard iedere toernooidag geopend vanaf de eerste tot de laatste wedstrijd (en daarna!) De kantinedienst is tot 22.30 uur aanwezig. Bij overname van de bardienst door een ander lid kan de kantine langer geopend blijven.

Wil jij je vast inplannen voor je jaarlijkse bardienst? Dit kan via de KNLTB Clubapp via Club > Diensten. Daar vind je ook alle overige belangrijke informatie.  

 Graag tot in de kantine!

Heb je vragen aan de KACO? Mail dan naar kacotpveldmaat@gmail.com

 

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor het organiseren van de voor- en najaarscompetitie bij TPV in KNLTB-verband. Er kan gespeeld worden op verschillende dagen, in verschillende leeftijdsklassen en verschillende competitiesoorten: op de vrijdagavond en de zaterdag spelen dames-, heren- en gemengde (dubbel)teams. De TC stimuleert de leden deel te nemen aan spelen in competitieverband; het neerzetten van sportieve prestaties in een goede sfeer.

Laat dus weten wanneer je interesse hebt om in competitieverband te tennissen met leeftijdsgenoten of wanneer je mensen zoekt op speelsterkte waar je een team mee wilt vormen.

Neem bij vragen gerust contact op met de TC, op de KNLTB-site is meer te lezen over spelen in competitieverband.

 

De paco heeft als doel het tennispark  met zes banen  en clubgebouw te onderhouden. Ze voert werkzaamheden uit om banen, heggen, verlichting , omheining, beplanting en clubgebouw in optimale toestand te houden.

De paco bestaat op dit moment uit 18 personen. Wekelijks zorgen 2 personen bij toerbeurt  voor het schoonhouden van banen, paden en borders. Twee maal per jaar  wordt er door de voltallige paco groot onderhoud aan het Tvv-park verricht. Ook andere leden zijn die dagen van harte welkom bij diverse klussen.

De banen worden twee maal per jaar vakkundig door de leverancier van het kunstgras gereinigd. De baanverlichting wordt door een  professionele  firma onderhouden. De paco heeft gelukkig een aantal  techneuten in haar midden, waardoor veel  werkzaamheden in eigen beheer  worden geklaard.

Het spelen van wedstrijden is van groot belang voor een tennisser en het spelen om prijzen geeft weer een extra dimensie. De toernooi commissie is verantwoordelijk voor zowel intern georganiseerde toernooien als ook het jaarlijkse Open Toernooi.

Kortom: geef je op!

Deze belangrijke taak rust momenteel op de schouders van:
Tanja Grutterink
Leon Ottink
Willy ten Voorde
Katyana Ottink
Richard Verveld

Annemarie Nobbenhuis

Voorzitter

De RECO kent 2 competities in het jaar, namelijk een zomer- en winter reco.  Alle leden binnen de vereniging, jong en oud, beginnende en ervaren spelers kunnen zich opgeven. Zeker voor beginners is het plezierig ervaring op te doen en mensen te leren kennen. Meestal hebben we per seizoen 6 teams van 6/7 personen en spelen we gedurende 15 weken 10 keer per team. We streven er naar om een damesdubbel, herendubbel en een mix te organiseren en rekening te houden met speelsterktes zodat er leuke wedstrijden ontstaan.

Elke donderdagavond hebben we 2 banen beschikbaar en worden er door 4 teams 6 dubbelwedstrijden gespeeld van een uur.  De eerste wedstrijd begint om 19.15 uur en de laatste wordt gespeeld om 21.15 uur.

We sluiten de competities af met de finale voor alle teams en nuttigen hierbij de nodige hapjes en drankjes. Ontspanning na inspanning, gezellig.

Je bent bij ons van harte welkom.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met:

Bert Steffens, Yvonne ter Balkt of Annemarie Nobbenhuis

Marcel Dijkhuis

Voorzitter

marceldijkhuis13@gmail.com

Joost Abrahams en Remco Eijsink

Voorzitter

Lees hier alles over onze sponsormogelijkheden

Onze vereniging

In 1976 is Tennisvereniging Veldmaat opgericht. Jarenlang werd er op het complex uitsluitend getennist. Tot de opkomst van de padelsport. De aanleg van de eerste padelbanen zorgde voor een flinke aanwas van nieuwe leden uit Haaksbergen en omgeving. In 2021 werd de naam van de vereniging veranderd in Tennis & Padel Veldmaat. Inmiddels beschikken we over 9 all-weather banen (6 tennis en 3 padel) waardoor het mogelijk is het hele jaar door competitief en recreatief te sporten. Onze gezellige kantine met zonnig gelegen terras is de ideale plek voor ontspanning na inspanning. Ook niet-leden kunnen bij ons terecht. Huur eenvoudig een tennisbaan of padelbaan via Meet & Play van de KNLTB. Dit is inclusief rackets & ballen en eventuele speluitleg.

Sponsoring

Binnen TP Veldmaat zijn 600 leden actief. Daarvan staan 30 teams ingeschreven voor KNLTB competities tennis én padel. Het groeiend aantal (jeugd)leden bij padel maakt dat we inmiddels één van de grootste padelverenigingen in de regio zijn. Ons eigen WES Verzekert toernooi trekt deelnemers uit de hele regio Twente en de Achterhoek. We zijn regelmatig gastheer van de Haaksbergse Kampioenschappen en hebben een bloeiende RECO- en laddercompetitie. Wekelijks ontvangen we meer dan 800 unieke bezoekers op ons mooie sportpark!
Dankzij de inzet van een grote groep betrokken vrijwilligers en trouwe sponsoren zijn we als vereniging financieel gezond. Sponsoring is naast contributiegelden de belangrijkste inkomstenbron voor TP Veldmaat. Het biedt ons de mogelijkheid te investeren in activiteiten (toernooien en evenementen) en faciliteiten voor onze leden (materialen, onderhoud banen en moderniseren kantine & terras). Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Word dan sponsor van TP Veldmaat! 

Bekijk onze sponsormogelijkheden

Wil jij jouw bedrijf ook verbinden aan TP Veldmaat? Er zijn veel mogelijkheden: van baan- en doeksponsoring tot toernooi- en bordsponsoring. Vanaf slechts € 225,- per jaar vergroot je bij ons al de naamsbekendheid van je bedrijf. Heb je zelf andere ideeën of wensen? In overleg is veel mogelijk. Interesse? Laat het de sponsorcommissie (Joost Abrahams en Remco Eijsink) weten via sponsor@tpveldmaat.nl We stellen graag een interessant pakket voor je samen!