De kantinecommissie, kortweg Kaco, zorgt ervoor dat de leden kunnen worden voorzien van een drankje. Dit wordt gedaan door de leden die hiervoor minimaal 1 keer per jaar een kantinedienst dienen te draaien. Er wordt regelmatig een schema gemaakt waarop iedereen kan zien wanneer je dienst hebt.

Dit schema staat hier op de site en hangt uitgeprint in de kantine. Tevens word je nog persoonlijk uitgenodigd door het lid van de Kaco die die week dienst heeft.

 

De taken voor het goed functioneren van de kantinedienst staan in de bijlage. Enkele belangrijke  aandachtspunten zijn:

  • noteer direct de datum en de begintijd
  • kun je die dag niet zorg dan zelf voor een vervanger
  • geef de naam van de vervanger aan het lid van de Kaco die weekdienst heeft
  • zorg dat je je eigen sleutel bij je hebt voor het afsluiten van het hek

Zo kunnen we met ons allen er een plezierige kantinedienst van maken.

 

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor het organiseren van de voor- en najaarscompetitie bij TPV in KNLTB-verband. Er kan gespeeld worden op verschillende dagen, in verschillende leeftijdsklassen en verschillende competitiesoorten: op de vrijdagavond en de zaterdag spelen dames-, heren- en gemengde (dubbel)teams. De TC stimuleert de leden deel te nemen aan spelen in competitieverband; het neerzetten van sportieve prestaties in een goede sfeer.

Laat dus weten wanneer je interesse hebt om in competitieverband te tennissen met leeftijdsgenoten of wanneer je mensen zoekt op speelsterkte waar je een team mee wilt vormen.

Neem bij vragen gerust contact op met de TC, op de KNLTB-site is meer te lezen over spelen in competitieverband.

 

Gerard Belshof

Voorzitter

De paco heeft als doel het tennispark  met zes banen  en clubgebouw te onderhouden. Ze voert werkzaamheden uit om banen, heggen, verlichting , omheining, beplanting en clubgebouw in optimale toestand te houden.

De paco bestaat op dit moment uit 18 personen. Wekelijks zorgen 2 personen bij toerbeurt  voor het schoonhouden van banen, paden en borders. Twee maal per jaar  wordt er door de voltallige paco groot onderhoud aan het Tvv-park verricht. Ook andere leden zijn die dagen van harte welkom bij diverse klussen.

De banen worden twee maal per jaar vakkundig door de leverancier van het kunstgras gereinigd. De baanverlichting wordt door een  professionele  firma onderhouden. De paco heeft gelukkig een aantal  techneuten in haar midden, waardoor veel  werkzaamheden in eigen beheer  worden geklaard.

Het spelen van wedstrijden is van groot belang voor een tennisser en het spelen om prijzen geeft weer een extra dimensie. De toernooi commissie is verantwoordelijk voor zowel intern georganiseerde toernooien als ook het jaarlijkse Open Toernooi.

Kortom: geef je op!

Deze belangrijke taak rust momenteel op de schouders van:
Tanja Grutterink
Leon Ottink
Willy ten Voorde
Katyana Ottink
Richard Verveld

De RECO kent 2 competities in het jaar, namelijk een zomer- en winter reco.  Alle leden binnen de vereniging, jong en oud, beginnende en ervaren spelers kunnen zich opgeven. Zeker voor beginners is het plezierig ervaring op te doen en mensen te leren kennen. Meestal hebben we per seizoen 6 teams van 6/7 personen en spelen we gedurende 15 weken 10 keer per team. We streven er naar om een damesdubbel, herendubbel en een mix te organiseren en rekening te houden met speelsterktes zodat er leuke wedstrijden ontstaan.

Elke donderdagavond hebben we 2 banen beschikbaar en worden er door 4 teams 6 dubbelwedstrijden gespeeld van een uur.  De eerste wedstrijd begint om 19.15 uur en de laatste wordt gespeeld om 21.15 uur.

We sluiten de competities af met de finale voor alle teams en nuttigen hierbij de nodige hapjes en drankjes. Ontspanning na inspanning, gezellig.

Je bent bij ons van harte welkom.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met:

Bert Steffens, Yvonne ter Balkt of Annemarie Nobbenhuis

De sponsorcommissie is sinds kort weer actief binnen de vereniging. Het doel van deze commissie is tweeledig: voor sponsoren de mogelijkheid bieden zich te presenteren middels reclame-uitingen en ook door zelf te bedenken acties en daarnaast voor de vereniging inkomsten te genereren voor allerlei doeleinden.

Denk bij de TV Veldmaat niet aan business-seats, grote netwerkbijeenkomsten, etc. De sponsoring bij de TV Veldmaat is kleinschalig, maar daarom niet minder effectief en/of gezellig. Door deze kleinschaligheid kunnen we in overleg met de sponsoren ook een maatwerk pakket samenstellen.

Naast het aanbieden van reclame uitingen (doek, bord, baanbord, etc.) is het doel van de sponsorcommissie om de sponsoren op een prettige wijze voor langere tijd te binden aan de vereniging. Dit middels vermeldingen op de website, acties, aanbiedingen van de sponsor voor de leden, presentaties tijdens toernooien en/of andere gezamenlijke activiteiten. Ook proberen we contacten met andere sponsoren en met leden te promoten. Vanzelfsprekend maakt de vereniging, waar mogelijk, graag gebruik van de diensten en producten van de sponsoren.

Bij diverse sponsor-overeenkomsten bestaat tevens de mogelijkheid om met beperkt aantal personen een tennisclinic te volgen. Deze clinics worden dan verzorgd door één van onze enthousiaste en deskundige tennisleraren. Leuk voor relaties en/of collega’s. De sponsorcommissie blijft bezig om samen met u mogelijkheden te vinden waardoor het sponsorschap bij TV Veldmaat meer wordt dan alleen maar het jaarlijks betalen van een sponsorbedrag en het plaatsen van een reclamebord.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar sponsor@tv-veldmaat.nl . Wij nemen dan graag contact met u op om e.e.a. te bespreken.